Werffotografie van de bouw van parking 't Zand Brugge

Werffotografie voor aannemer Cit Blaton door Fotec

Werffotografie voor aannemer CitBaton

Fotec kreeg van aannemer Cit Blaton de opdracht om de werffotografie te verzorgen van de werf parking 't Zand Brugge.

Voor deze werffotografie kozen we ervoor om de Canon fullframe R5 camera met 45 Mpix te gebruiken, dit voor een optimale kwaliteit. Deze combinatie geeft ons een combinatie van de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid van fotograferen.

Parking 't Zand Brugge - luchtfotografie

De stad Brugge krijgt de grootste en mooiste ondergrondse parking van België. De uitbreiding met 20.000 m² biedt een totale capaciteit van 1.932 plaatsen terwijl het Albert I-park behouden blijft. Een project gerealiseerd voor Interparking, ontworpen door BOVA ARCHITECTS met de steun van West 8, Bureau Bouwtechniek NV, Jan Hoste, Boydens Engineering, Studiebureau Verhaeghe & Partners, Dirk Berteyn en VEKMO. Werffotografie door Fotec.

Werffotografie parking 't Zand Brugge

Interparking vertrouwt Cit Blaton de uitbreiding van parking ‘t Zand in Brugge toe. Drie ondergrondse niveaus bieden plaats aan 365 parkeerplaatsen onder het Koning Albert I-park. De moeilijkheid van deze werf bestaat in het behouden van de bomen die in het midden van de toegangshelling staan alsook aan de onmiddellijke rand van de parking. De werf wordt midden 2021 voltooid, samen met de volledige herinrichting van het park. Gedurende het hele project wordt er nauw samengewerkt met de stad Brugge, waarbij voortdurend gecommuniceerd wordt met de omwonenden. Fotec verzorgde de hoge resolutie werffotografie.

Ook drone luchtfotografie in hoge resolutie

Wij maakten behalve de 'klassiek' werffotografie beelden ook de drone luchtfoto's met hoge resolutie drone. Het nieuwsbericht van deze Drone luchtfotografie kan je hier terugvinden op onze Skyshoots site.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×