Interieurfotografie Interieurfotograaf Fotec Zele


Fotec uw specialist in interieurfotografie

Online portfolio van interieurfotograaf Fotec met verzorgde en professionele interieurfotografie van vastgoed, industriële gebouwen, kantoorgebouwen, bedrijven, banken, scholen, sporthallen, zwembaden, ziekenhuizen, enz...  Fotec fotografeert uw interieurprojecten met de nodige passie, inzet en zin voor perfectie. Onze interieurfotografen beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in interieurfotografie, en gebruiken bovendien alleen de allerbeste toestellen en architectuurlenzen voor een topresultaat. Voor onze architectuurfotografie is alleen het beste goed genoeg.

Fotografie van interieuren :

Interieurfotografie op z'n best

Interieurfotografie is eigenlijk architectuurfotografie van interieurs.  Bij interieurfotografie zijn er dikwijls grote contrastverschillen tussen de lichte partijen zoals vensters en openstaande deuren, en het interieur zelf.  Daarom gebruikt elke interieurfotograaf van Fotec professionele fullframe architectuurcamera's met topkwaliteit van Canon en Sony.  Deze beschikken over een zeer groot dynamisch vermogen en kunnen dus zeer grote belichtingsverschillen overbruggen bij interieurfotografie. In sommige gevallen zijn de verschillen tussen lichte en donkere partijen in de foto zo groot dat de camera dit toch niet aankan. Dan maken onze ervaren interieurfotografen verschillende opnamen met verschillende belichtingen. Zowel onderbelichte voor de hoge lichten als overbelichte voor de donkere partijen. Achteraf worden deze verschillende interieurfoto's samengevoegd in post productie zoals Lightroom of Photoshop.  Op deze manier kunnen wij u steeds perfect belichte interieurfotografie aanleveren.

Apparatuur voor Interieurfotografie

Voor goede architectuurfotografie beschikken we over de beste apparatuur.  Fotec gebruikt hiervoor enkel topapparatuur van Canon, o.a. de Canon Eos 5 Dsr architectuurcamera. Dit is een fullframe architectuurcamera met 51 Mpix en een zeer hoog dynamisch vermogen om ook in moeilijke lichtomstandigheden perfecte architectuurfoto's te kunnen bieden. Dit fototoestel beschikt ook over aan annulatie low pass filter waardoor de scherpte en het scheidend vermogen van de architectuurfotografie naar een hoger niveau kan worden getild. We gebruiken uitsluitend Canon prime lenzen, en voor onze interieurfotografie worden meestal speciale architectuurlenzen, de zogenaamde tilt & shift-lenzen, gebruikt.  Deze lenzen kunnen verschoven worden (shift) zodat de verticale lijnen steeds perfect verticaal blijven, en uw muren niet 'scheef' op de foto staan zodat ze lijken omver te vallen. Met de tilt functie kunnen deze lenzen worden gedraaid ten opzichte van het filmvlak, dit om een grotere scherptediepte te bekomen, of net omgekeerd.

Interieurfotograaf Fotec

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×